miercuri, 27 septembrie 2017

Produsele Apicole pentru Imunitate

Toamna, trecerea la sezonul rece ne slabeste imunitatea si ne face vulnerabili in fata virusurilor si bacteriilor din mediu. De aceea, in aceasta perioada apar cele mai multe cazuri de gripe si raceli din an si astfel ajungem sa ne confruntam cu febra, durere in gat si lipsa de energie. 
Nu trebuie sa astptam sa ne imbolnavim! Incepand de acum ne putem intari imunitatea cu produse apicole, deoarece ele fac minuni pentru sanatatea noastra. 
Orice produs din stup are in el o picatura de magie, asa ca astazi vom discuta despre produsele apicole pentru imunitate.

Propolisul - intareste sistemul imunitar

Albinele il folosesc pe post de dezinfectant cu care sigileaza fisurile din stup pentru a tine bacteriile la distanta. Are o multime de beneficii, putand fi folosit in combaterea infectiilor, pentru tratarea gripei, racelii, amigdalitei si a durerilor in gat.

Propolisul inhiba peste 50 de tipuri de infectii, bacterii, paraziti sau afectiuni, avand efect puternic local. Aplicat extern, este benefic in caz de rani usoare, eczeme, sau diverse afectiuni ale cavitatii bucale.

Laptisorul de matca - elixir al sanatatii

Principalul nostru aliat pentru a deţine un sistem imunitar sănătos şi eficace îl reprezintă lăptişorul de matcă, cel mai valoros produs al stupului, hrana reginei, datorită căreia aceasta are o viaţă de zeci de ori mai lungă decât a celorlalte albine şi, în acelaşi timp, o incredibilă forţă de apărare faţă de orice afecţiuni.

Acelaşi efect benefic îl are lăptişorul de matcă şi pentru organismul nostru. Cu peste 185 de componente organice şi mulţi alţi nutrienţi vitali pentru sănătatea noastră, lăptişorul de matcă ne ajută să facem faţă cu mult mai bine virozelor şi infecţiilor microbiene, ajută la vindecarea rapidă a rănilor, chiar şi în cazul diabeticilor, ne întăreşte organismul, dar previne şi ne ajută să luptăm şi împotriva alergiilor sau a bolilor autoimune.

Pastura - "Painea albinelor"

Putina lume stie ca pastura este polenul recoltat al albinelor si fermentat de acestea in conditiile stupului. Sub influenta microorganismelor, a temperaturii si umiditatii ridicate din stup, polenul trece prin numeroase transformari biochimice si abia dupa trei luni de fermentaţie naturala, acesta se transforma in pastura.
Noul produs, pastura, are o valoare nutritiva si antimicrobiana de trei ori mai mare decat a polenului. Consumarea pasturii are efecte benefice asupra imunitatii si ajuta la ameliorarea starii de oboseala. Mai mult, aceasta creste gradul de adaptare a organismului la situatiile critice.

Vegis are reduceri speciale la produsele apicole, unele dintre cele mai complete alimente datorită compoziţiei bogate în vitamine, minerale, enzime, aminoacizi şi alţi nutrienţi esenţiali pentru prevenţia afecțiunilor, întărirea sistemului imunitar şi menţinerea sănătăţii!

*Promoţia este valabilă în perioada 25-27 septembrie. Profită acum de reducerile la zeci de produse apicole, dand click aici!