duminică, 8 octombrie 2017

Produse pentru imunitatea copiilor

Anotimpul rece e aici și din ce în ce mai mulți copilași răcesc, în forme mai ușoare sau mai grave. Desigur, răceala unui copil nu este niciodată un lucru de neglijat si trebuie tratata cu cea mai mare seriozitate.Medicina naturistă ne oferă multe posibilități pentru a preveni răcelile nedorite pe timp de iarnă. Nu este plăcut pentru niciun părinte să își vadă copilașul cum tușește sau are dureri în gât sau mai rău, cum face febră. Și nici pentru copilaș această stare nu este una tocmai plăcută, deoarece poate atrage după sine o stare generală proastă, însoțită de oboseală și nervozitate. Dar dacă am putea preveni toate aceste stări nedorite? Dacă am putea reuși să evităm răcelile pe care copiii le iau în colectivitate și le transmit și frățiorilor mai mici? Medicina naturistă ne oferă alternative sănătoase pentru a preveni aceste răceli nedorite.

Spray-uri cu propolis & bombonele cu miere
Propolisul este unul dintre cele mai puternice medicamente pe care ni le ofera natura, fiind cunoscut in intreaga lume pentru proprietatile sale uimitoare de tratare a unor game variate de afectiuni. Propolisul are capacitatea de a vindeca bolile interne infectioase care provoaca febra si ajuta la refacerea tesuturilor afectate de rani. Acest miraculos antibiotic natural poate fi administrat atat intern, cat si extern. 
Pentru un copil, este mult mai usor de administrat propolisul sub forma de spray! Pe langa aceasta,
 pentru durerile si disconfortul de la nivelul gatului am mai gasit o varianta la fel de "friendly" pentru copii si anume acadelele și bomboanele cu propolis sau miere. Ce copil le-ar putea rezista?

Pentru a intari imunitatea copiilor siropurile naturale sunt intotdeauna o idee buna!

Siropul din muguri de brad sau de pin este indicat atât preventiv, pentru creşterea imunităţii, cât şi curativ, într-o gamă largă de afecţiuni respiratorii. Datorită proprietăţilor dezinfectante şi de fluidificare a secreţiilor din aparatul respirator, acest sirop este eficient în tuse şi stări gripale. Siropul din muguri de brad are efect stimulant şi revitalizant asupra organismului copiilor. Un tratament durează cel puţin o lună. Siropul din muguri de brad se prepară  cu miere, după următoarea reţetă: un strat de muguri, un strat de miere, altul de muguri şi tot aşa. Se lasă la macerat 1-2 luni, după care se filtrează şi se pune în sticle. Se iau una-două linguriţe de trei ori pe zi.

Siropul de coacăze negre, este, un elixir de sănătate pentru gât şi căile respiratorii superioare. Calităţile terapeutice fac din coacăzul negru o minune a naturii. El dezintoxică organismul, reglează activităţile hormonale, elimină anemia, stimulează creşterea şi consolidarea oaselor si ajută la regenerarea organismului.
Astfel de produse puteti gasi pe site-ul Vegis, la sectiunea imunitate pentru copii, sau dand click aici. Zeci de produse la preturi uimitoare!